ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ

Σύστημα παραγγελιοληψίας Delivery, Το λογισμικό μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες διανομής. Συνεργάτες μας: 

"ΑΓΡΑΦΑ 1977",  "ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ",  "ΣΟΦΟΚΛΗΣ",  "ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ",  "ΣΟΥΒΛΑΚΑΚΙ",  "ΕΔΩΔΗ",  "ΨΗΝΩ ΚΑΙ ΜΕΘΩ",  "CONTRA LORDA",  "EPIKO",  "SOUVLAKING", "ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ",   "PIATSA SOUVLAKI", "ΘΩΜΑΣ", 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Εξοπλισμός εστιατορίου, πρόγραμμα εστιατορίου, το λογισμικό παραγγελιοληψίας, αυτόματη παραγγελία. Τα προγράμματα μας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες επιτόπιας κατανάλωσης. Με χαμηλό κόστος προσφέρουμε ολοκληρωμένο έλεγχο των αποθεμάτων και κοστολόγηση των πιάτων. 

CAFE - BAR - CLUB

Πρόγραμμα για καφετέρια, εξοπλισμός καφέ, αυτόματη παραγγελία για καφετέρια. Στην comnet έχουμε αναπτύξει το πιο ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σύστημα διαχείρισης παραγγελιών για τους σερβιτόρους. Ενδεικτικοί πελάτες που υποστηρίζονται:

BEACH BAR

Παραγγελιοληψία για beach bar, Για τα beach bars έχουμε αναπτύξει ειδικές διαδικασίες για να καλύψουμε τις ανάγκες ενός καφέ και μίας επιχείρησης που χρειάζεται ταχεία εξυπηρέτηση σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα PDA για τις παραγγελίες των σερβιτόρων λειτουργούν απρόσκοπα και ταχύτατα ακόμα και όταν δεν υπάρχει σήμα. Ενδεικτικοί πελάτες που υποστηρίζονται:

TAKE AWAY

Αυτόματη παραγγελία. Το λογισμικό μας έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει την μέγιστη ταχύτητα και ευκολία στο χρήστη. Ενδεικτικοί πελάτες που υποστηρίζονται:

agrafa
οι συνεργατεσ μασ
muchos mexicanos
δραστηροποιουνται σε ολουσ 
coffe hount
τουσ τομεισ τησ εστιασησ

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ; ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ!